Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r46474lida/public_html/bennefit/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2252
O fabrică de pâine din Tulcea se apropie de 10 mil. euro după creşteri anuale de 35% în criză | Bennefit
Lidas Tulcea

O fabrică de pâine din Tulcea se apropie de 10 mil. euro după creşteri anuale de 35% în criză

Cu o investiţie totală de 3 mil. euro producătorul a reuşit să atace şi piaţa produselor congelate, unul dintre cele mai dinamice segmente din industria de 1 mld. euro anual a produselor de panificaţie. Producătorul de pani­ficaţie Lidas din judeţul Tulcea, o afacere antreprenorială româ­nească, şi-a majorat anul trecut vânzările cu 50% faţă de 2014 şi se apropie de pragul de 10 milioane de euro potrivit cal­culelor ZF în condiţiile în care compania a mers anual cu rate de creştere de 35% în ultimii ani.

„Balanţa lunii decembrie nu este finalizată, dar din estimări preconizăm să avem o creştere a cifrei de afaceri de peste 50% în 2015 faţă de 2014, dar trendul de creştere cu o medie de 35% este constant din 2008 până în prezent“, a declarat pentru ZF, Cristian Popescu, di­rec­to­­rului executiv al Lidas.