Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r46474lida/public_html/bennefit/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2252
BenneFit cu tarate de grau | Bennefit

Desi nutritionistii insista din ce in ce mai mult pe importanta fibrelor in alimentatie, cei mai multi dintre consumatori nu stiu care sunt alimentele corecte care sa le asigure acest aport. Spre deosebire de produsele care promit fibre si, in realitate, introduc zaharuri peste media recomandata in organism, BenneFit cu tarate de grau este un snack sincer si hranitor. Fibrele sunt cele care asigura starea de satietate si ajuta la o digestie corecta.

Date nutritionale

Fara adaos de zahar, fara aditivi si adjuvanti tehnologici sintetici, BenneFit cu tarate de grau este o sursa de FIBRE din tarate de grau si susan, benefice digestiei. Acest sortiment de BenneFit ajuta sistemul imunitar si ajuta formarea globulelor rosii datorita adaosului de FIER, FOSFOR si MAGNEZIU. VITAMINA E si VITAMINA B2 sunt benefice pentru vedere, pentru piele si pentru metabolismul fierului.