Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home3/r46474lida/public_html/bennefit/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2252
Bennefit si dieta echilibrata la romani | Bennefit

Bennefit si dieta echilibrata la romani

Exista numeroase interpretari si reinterpretari ale conceptului de alimentatie sanatoasa. Unii fac eforturi considerabile in acest sens, se informeaza, gatesc foarte mult acasa, isi aleg cu grija gustarile si nu opteaza prea des pentru mancaruri dezechilibrate din punct de vedere nutritional, cum ar fi cele de tip fast food. Multe persoane considera ca o dieta bazata strict pe vegetale este raspunsul. Altele sunt de parere ca o intoarcere la stilul de viata al bunicilor si strabunicilor, cu alimente curate din punct de vedere chimic, in concordanta cu specificul zonei, este cea mai buna solutie, in timp ce alte persoane considera ca este necesar sa presare snacks-uri cat mai variate intre mesele “servite” mai mult pe fuga in locatii unde se foloseste ori prea mult ulei, ori prea multa sare, ori prea multe grasimi, ori prea mult zahar.

Un lucru e cert: romanii au unele dintre cele mai “colorate” obiceiuri alimentare, intrucat putem descoperi teorii diferite daca intrebam chiar si doar o mana de oameni. Unde este locul snack-urilor BenneFit in toata povestea asta? Pai, cam peste tot, desigur!

Studiind obiceiurile alimentare ale romanilor, observand momentele de consum si preferintele acestora, am pus totul in balanta cu nevoile nutritionale si am creat snack-ul perfect echilibrat, fara a face compromisuri la capitolul gust, un element destul de important in procesul de selectie.

Cuvantul “echilibru” se balanseaza mereu pe buzele celor care vorbesc despre propria alimentatie, dar nu de multe ori cu sensul corect. Am putea spune ca o dieta echilibrata ar insemna un mix de alimente si fierte, si prajite, si coapte. Ar include si alimente sarate, si dulci, si acre, alese, de cele mai multe dietele personale au la baza mai mult impulsuri greu de controlat.

Luand in considerare toate cele de mai sus, BenneFit vine ca o salvare, ca alimentul echilibrant din dieta oricui. Realizate prin procese imbunatatite constant, coapte, nu prajite sau oparite, produsele BenneFit oferă o doză de nutrienți adecvată și echilibrată. Este pastrat raportul glucide/lipide/proteine, precum si cel al vitaminelor, fibrelor si mineralelor.

Este aproape incredibil cum un produs atat de curat, realizat din ingrediente naturale simple, precum grau, ulei de masline, susan si alte seminte, ierburi aromate, drojdie, apa si sare, poate avea un aport atat de mare si o contributie considerabila la pastrarea starii de sanatate. Fara nimic artificial precum conservanti, coloranti, aromanti, potentiatori de gust sau alte chimicale.