Produsele Lidas

Paine, patiserie, dulciuri
Lidas va pune la dispozitie produse variate din urmatoarele game: paine, covrigei, rulade, fursecuri, saleuri, cornuri. Produsele sunt fabricate dupa retete proprii, confirmate in timp de catre consumatorii nostri fideli. De asemenea, cautam sa inovam si sa cream produse noi, pentru a ne surprinde in mod placut clientii.

img_art

Profesionisti in panificatie

Compania Lidas are o bogata experienta pe piata din Romania si un personal calificat si amabil. In echipa noastra activeaza specialisti din domenii precum: inginerie, morarit, brutarie, patiserie. Pasiunea pentru panificatie si inventivitatea echipei transforma faina de cea mai buna calitate si ingredientele naturale, in retete originale ce satisfac cele mai exigente gusturi.

bennefit-logoBenneFit te ajuta sa iti menții sanatatea prin ingredientele alese din produse ale naturii (grau, masline, susan, seminte, ierburi aromate, drojdie, apa, sare), fara nimic artificial.

  • BenneFit cu chimen si ulei de masline contine fier, lipide nesaturate, fibre si fosfor.
  • BenneFit cu ulei de masline contine vitamina E, lipide nesaturate, fibre, fosfor si fier.
  • BenneFit Omega 3 cu seminte de in contine Omega 3, vitaminele E si B2, proteine, minerale (fier, fosfor, magneziu).
  • BenneFit cu tarate si ulei de masline contine vitaminele E si B2, lipide nesaturate, fibre, minerale (fier, fosfor, magneziu).
  • BenneFit picant cu tarate si ulei de masile contine vitaminele E si B2, lipide nesaturate, fibre, fosfor.